zifa.nu

Musik, dans, mode, skönhet, inredning och nöjen

Bjud på något spännande till festen

Kanske fyller du eller någon i din familj år, eller så vill du bara bjuda hem vännerna på fest, för att umgås. I vilket fall som helst är det kul att bjuda på något nytt. Du kan alltså enkelt fixa lite tilltugg gjorda på helt naturliga råvaror, som inte bara är goda utan också nyttiga.

Vad är rawfood?

Rawfood är enkelt sagt hel och ren mat utan tillsatser. Det betyder att man inte behåller råvarorna så som de är, vilket är mycket bättre för din hälsa. Att äta rawfood ger dig dessutom mer energi. Det finns massor av olika råvaror att köpa – allt frön nötter och frön till olika sorters mjöl och alternativ till socker. Det finns även massor av olika sorters drycker. Du kan alltså bjuda på en hel meny gjord på rawfood.

Tips på tilltugg

Vad sägs om en matig sallad gjord på till exempel bovete, toppad med rostade nötter eller fröer? Eller kanske en rawfoodlasagne eller en glutenfri foccacia? Du kan även fixa en smarrig cashewnötsglass med choklad till dessert. Det är helt enkelt bara din fantasi som kan stoppa dig. Så nästa gång du bjuder på fest, ta en titt på Rawfoodshop.

  • Published On : 3 år ago on
  • Author By :
  • Last Updated : december 6, 2021 @ 12:25 e m
  • In The Categories Of : Tips
';