zifa.nu

Musik, dans, mode, skönhet, inredning och nöjen

Gratulera till första barnet

Att få sitt första barn är väldigt stort för alla inblandade, och ett mycket speciellt tillfälle att fira. Därför kan det vara svårt att veta vad som passar att köpa som första gåva till nyblivna föräldrar, och deras nya lilla familjemedlem. Ta en titt här och välj en personlig gåva till den du vill överraska. En födelseposter i skalan 1:1 med den nyfödda som motiv, smälter allas hjärtan.

Något att alltid minnas

Dagen när barnet föds ligger alltid nära i minnet. Alla barn är förstås lika viktiga, men när du håller i din förstfödde för första gången händer något alldeles speciellt inombords. Därför blir det extra uppskattat om även gåvan från dig är personlig. Att köpa den första presenten åt någon blir ett självklart val när du vet att den ligger mottagaren kärt.

En av sin sort

När du ger en intim och personlig gåva, gör du så att både föräldrar och barn även minns dig och din omtanke på den viktiga dagen. Ett porträtt som är en av sin sort och i naturlig storlek, återupplivar de fina stunderna för familjen på nytt. Porträttet är också tidlöst och passar fint i många omgivningar som en väggprydnad.

  • Published On : 2 år ago on
  • Author By :
  • Last Updated : juni 30, 2022 @ 11:49 f m
  • In The Categories Of : Tips
';