zifa.nu

Musik, dans, mode, skönhet, inredning och nöjen

Skapa din egen oas i trädgården

Nu är sommaren här med värme, ljus och grönska. Semester och lediga dagar väntar runt hörnet och kanske blir det ännu en sommar med mycket tid på hemmaplan. Vad kan då passa bättre än att boa in sig och skapa en riktig drömplats hemma i den egna trädgården?

Hitta din plats

Vare sig du har en stor trädgård, en mindre uteplats eller en liten balkong kan du hitta din vrå. Fundera över väder, vind och avskildhet och välj sedan med omsorg. På så vis kan det bli en plats där du kan koppla av från morgon till kväll.

Inred ute

När du hittat ditt ställe kan du börja bygga upp miljön med hjälp av enkla möbler, lägg sedan till några sköna kuddar, filtar, mattor och fina växter. För att höja stämningen ytterligare kan du skaffa någon form av utebelysning som gör trädgården till en oas att njuta av dygnets alla timmar.

Genom att inreda ute kan du återskapa en plats du kanske drömmer om och längtar efter att kunna besöka. Drömmer du om en taverna i Grekland, en terrass av bambu på Bali eller är det torpet i skogen som får ditt hjärta att klappa? Det är detaljerna som sätter prägeln och bara fantasin som sätter gränser när du skapar din oas.

  • Published On : 3 år ago on
  • Author By :
  • Last Updated : december 6, 2021 @ 12:29 e m
  • In The Categories Of : Tips
';