zifa.nu

Musik, dans, mode, skönhet, inredning och nöjen

Planera för sommarens nöjen

Solen tittar fram och du planerar semestern. Fortfarande är det ändå svårt att säga hur sommaren kommer att se ut. Vi kan till och med få leva med restriktioner kring resande i flera år. Hemester går däremot bra!

En ny hobby

Passa därför på att testa på något nytt. Du kan ha oanade möjligheter i dina hemmaknutar. Höga Kusten är ett exempel på ett inhemskt kulturarv som bjuder på oanade möjligheter. Istället för att spendera hela reskassan på flygbiljetten, kan du lägga en del på att uppdatera din egen fritidsgarderob! På så sätt får du inte bara en upplevelse att komma ihåg, utan också redskap att göra om det. Hitta något passande för just dig och upptäck både nya platser och nya intressen.

Flera mindre resor

Istället för två veckor i södern, kanske du gör uppemot tio olika mindre resor den här sommaren. Du kan först åka båt längs kusten eller i någon av våra vackra insjöar. Och sedan satsar du kostnaden av två hotellnätter i Spanien på en riktigt god lyxmiddag på restaurang. Nästa vecka gör du kanske en långvandring med just ditt favoritsällskap. Testa på något nytt varje dag, om du så vill. Köp det du behöver redan på förhand så slipper du dessutom hyra utrustning skilt för varje resmål.

';